Top autorijschool Huissen

Top autorijschool Huissen

Bent u op zoek naar een top autorijschool Huissen? Dan bent u bij rijschool Simpelweg aan het juiste adres! Ik heb sinds kort mijn rijbewijs behaald en dat was misschien niet gelukt zonder rijschool Simpelweg. Ik was namelijk al gezakt voor drie praktijkexamens bij twee verschillende rijscholen. Ik wist ook niet meer wat ik moest doen om mijn rijbewijs te behalen. Totdat een goede vriendin van mij het advies gaf om eens de website van rijschool Simpelweg te bekijken. 

De website van deze rijschool zag er professioneel uit en dat wekte natuurlijk meteen vertrouwen op. Ook is het slagingspercentage erg hoog en de prijzen waren in vergelijking met vorige rijscholen ook nog eens hartstikke laag. Vandaar dat ik uiteindelijk het besluit nam om een proefles af te nemen bij Simpelweg!

autorijschool Huissen

De juiste keuze voor mij!

Al snel kwam ik er achter dat Simpelweg de juiste keuze was voor mij. Ik werd namelijk op een andere begeleid. Bij vorige rijscholen zaten de instructeurs nog wel eens op de telefoon en dergelijke. Dat is natuurlijk onzin en daar betaal je niet voor als klant. Gelukkig was dit bij Simpelweg anders. De instructrice was harstikke gefocust en wilde natuurlijk dat ik het rijbewijs zo snel als mogelijk ging behalen. 

Uiteindelijk heb ik mijn rijbewijs dan ook weten te bemachtigen binnen tien rijlessen,. dit was voor mij natuurlijk een top resultaat!

Reacties zijn gesloten.